За нас

Малко за нас

Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора, обединени от общата ни страст към графичния дизайн. Дейностите, свързани с него са обект на работата на Стоян, роден през ’93 година в красивия морски град – Варна. Изучавал е „Компютърни системи и технологии“ в Технически университет – Варна и е преминал успешно поредица от курсове като:

  • Adobe Illustrator;
  • Adobe Photoshop;
  • Adobe Premiere Pro;
  • Adobe AfterEffects;
  • UI/UX Web Design.
  • Дамите в нашия екип са две прекрасни сестрички-душички, чиято основна дейност е свързана с предпечатната подготовка и последващия процес на реализиране на продукта. Родени са през ’91 година, също в град Варна. Изучавали са „Полиграфия“ в „Химикотехнологичен и металургичен университет“ – София и са преминали успешно поредица от курсове по CorelDraw и предпечатна подготовка.

    Съвместната ни работа гарантира качествената и прецизна изработка на зададения от клиента проект. За нас е важно да вземем предвид желанието на клиента, но също така и да му предложим варианти на дизайн, съобразени с актуалните тенденции в съответната сфера.

    Всеобщата ни дейност се роди в началото на 2016-та година, когато установихме, че въпреки различията в характерите ни, ние успяваме да намерим общ език, ставайки дума за графичен дизайн. Тръгвайки от идеята за рекламни материални на малък сладкарски цех в околностите на Варна, благодарение на натрупания опит и знания в областта на дизайна, днес вече предлагаме богат асортимент от продукти и услуги. С течение на времето работа по изработката на графични дизайни за рекламни материали и други, решихме да направим крачка и в областта на лазерното гравиране. Интересът ни към лазерната дейност се зароди от едно запитване за гравирани дървени подаръци по случай настаняване в нов дом. Желанията на клиентите и актуалните тенденции спомагат за разширяването на нашата продуктова гама. Това сме ние! Още информация за предлаганите от нас продукти и услуги ще намерите в раздел ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, а за връзка с нас, посетете раздел КОНТАКТИ.