За нас

Малко за нас

Ние сме екип от млади и ентусиазирани хора, обединени от общата ни страст към графичния дизайн. Дейностите, свързани с него са обект на работата на Стоян, роден през ’93 година в красивия морски град – Варна. Изучавал е „Компютърни системи и технологии“ в Технически университет – Варна и е преминал успешно поредица от курсове като:

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Premiere Pro
  • Adobe AfterEffects
  • UI/UX Web Design

Екипът ни включва и още три дами, като две от тях са прекрасните сестрички-душички. Тяхната основна дейност е свързана с предпечатната подготовка и последващия процес на реализиране на продукта. Родени са през ’91 година, също във Варна. Изучавали са Полиграфия“ в „Химикотехнологичен и металургичен университет“–София и са преминали успешно поредица от курсове по CorelDraw и предпечатна подготовка.

Третата душичка в екипа ни е родена през ’97 година в София, и е изучавала „Реклама“ в Нов български университет – София. Тя е нашето главно рекламно лице за текстилните ни изделия, а освен това нейната основна дейност се изразява най-вече в писането на персонализирани стихотворения и акростихове, каквито можете да разгледате или заявите в раздел Стихотворение по поръчка. Друга нейна страст са макрофотографията на снежинки през зимата като Snowflakes Catcher, както и околсветските пътувания като Travelktoria.

Съвместната ни работа гарантира качествената и прецизна изработка на заявения от Вас проект. За нас е важно да вземем предвид Вашето желание, но също така и да Ви предложим варианти на дизайн, съобразени с актуалните тенденции в съответната сфера.

Всеобщата ни дейност се роди в началото на 2016-та година, когато установихме, че въпреки различията в характерите ни, ние успяваме да намерим общ език, ставайки дума за графичен дизайн. Тръгвайки от идеята за рекламни материални на малък сладкарски цех в околностите на Варна, благодарение на натрупания опит и знания в областта на дизайна, днес вече предлагаме богат асортимент от продукти и услуги.

С течение на времето и работа по изработката на графични дизайни за рекламни материали и други, решихме да направим крачка и в областта на щамповането и стикерите. Тази наша идея се роди след серия запитвания за брандирани дрехи и аксесоари или персонализирани тениски за подарък.

Малко по-напред във времето, след едно запитване за гравиран дървен подарък по случай настаняване в нов дом се зароди и интересът ни към лазерното гравиране и решихме да направим стъпка и в тази сфера.

След известно време и доста запитвания за дизайн на чаени чаши, ключодържатели и други сувенири, решихме да предприемем още една крачка, а именно тази в областта на сублимационната дейност.

Желанията на клиентите и актуалните тенденции спомагат за разширяването на нашата продуктова гама.

Това сме ние! Вдъхваме живот на Вашите идеи!

Още информация за предлаганите от нас продукти и услуги ще намерите в раздел ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, а за връзка с нас, посетете раздел КОНТАКТИ.