Благотворителност

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ ЗА РАЛИ

Текуща активност на нашата кампания

ОБЩO ИЗРАБОТЕНИ ПРОДУКТИ

{{TotalORDprod}}

ОБЩО СЪБРАНИ СРЕДСТВА

{{TotalSUM}}

„Рали е родена на 2 юли 2017 и страда от Синдром на Лий – нелечимо, тежко генетично заболяване, водещо до прогнози за много кратък живот. От диагностицирането си Рали живее в изолация, тъй като всяко разболяване води до регрес и би могло да бъде фатално. Засега тя успява да надскочи мрачните прогнози благодарение на повече от 20 витамина, ензима и антиоксиданта, които приема с храната. А благодарение на непрекъснатата рехабилитация успява дори да бележи прогрес – научи се да седи самостоятелно, да лази и да пълзи, да се изправя и да стои права с опора само на ръце. Но ефектът на медикаментите и рехабилитацията е много ограничен и краткотраен, затова страхът, че може да я загубим не ни напуска. 

Сега невероятните учени от University of Texas Southwestern Medical Center – екипът на д-р Стивън Грей, стартират разработването на лек за деца с този синдром, причинен от митохондриална мутация в ген ATP6.

Необходимият бюджет за предклиничните проучвания е $600 000.

Помогни да осигурим финансиране за разработването на лек за Рали! Помогни да съхраним живота ѝ! Разгледай нашите продукти и поръчай от тях на благотворителни цени през нашите страници във Facebook или Instagram като дарение за Рали!

Всички приходи от благотворителните поръчки ще бъдат дарени за Рали като осигуряване на финансиране за разработването на лек!

Можете да направите и директно дарение чрез посочения линк: http://friendsofrali.eu/

Харесайте фейсбук страничката на Рали за повече информация.